Samenvatting

Michel Roux is een wereldberoemde kok die vermaard is om zijn desserts.
Voor dit boek heeft Michel Roux zijn favoriete recepten uitgekozen,
waaronder Clafoutis van bramen en een Peer-gembersabayon. Deze recepten
zijn allemaal thuis te maken en zullen voor een fantastisch eind van een
maaltijd zorgen.

 

Conditie; als nieuw.

hardcover

Samenvatting

In deze reeks vind je – zoals we gewend zijn van Valli Little – weer verrukkelijke recepten en geweldige foto’s. In Slow staan gerechten waar je even de tijd voor moet nemen, denk bijvoorbeeld aan de Sticky Pork Ribs. In Zoet vind je gerechten voor de rasechte zoetekauw, zoals de Apple Galette. Tot slot staan in Spicy gekruide gerechten, waaronder de niet te versmaden Pasta Chorizo Carbonara.

 

Conditie; als nieuw

hardcover

Samenvatting

 

Doordeweeks moet er domweg gegeten worden. Gezond, vers, lekker, maar vooral ook snel. Een pasta met chilipepertjes en knoflook, of een stokbroodje met entrecote en mosterdmayo staan binnen een kwartier op tafel. Daar is niets mis mee.

Maar in het weekeinde, wanneer stress en tijd geen rol spelen, is uitgebreid koken juist heerlijk. Dan heb je eindelijk de tijd om na te denken over wat je wilt eten, over waar je de lekkerste spullen kunt halen en over hoe integer die zijn. En dan heb je de rust om puur voor de lol je eigen brood te bakken en vrienden uit te nodigen voor een klassieke coq au vin.

Janneke Vreugdenhil schrijft dagelijks in nrc.next over zowel die snelle als die langzamere, aandachtige keuken. Haar beste recepten en mooiste verhalen zijn gebundeld in dit boek. De recepten zijn puur en praktisch  met nuttige informatie en handige boodschappenlijstjes de verhalen inspirerend, persoonlijk en geestig.

Eten enzo is meer dan een kookboek. Eten enzo staat voor meer koken in minder tijd, en af en toe de tijd nemen om echt te genieten.

 

Conditie; als nieuw.

hardcover

Samenvatting

Kook lekker, gemakkelijk en snel, met maar 5 ingrediënten! Eindelijk weer een nieuw boek van de bekende tv-kok, presentator en culinair bestsellerauteur Ainsley Harriott. Geschreven in de bekende en geliefde 'Ainsley-traditie': gemakkelijk te maken, snelle en lekkere recepten. Dagelijks te zien tussen 17.00 en 18.00 uur met Ready Steady Cook op Net 5. Gerechten met liefde bereid volgens een origineel uitgangspunt: gebruik steeds maar maximaal 5 ingrediënten. Perfect voor de prijsbewuste kok met weinig tijd.

Conditie; als nieuw

Hardcover

Samenvatting

 

Verrukkelijke ideeën voor aan de familietafel
Tijd is kostbaar voor mensen met een jong gezin en een druk leven - wie herkent het niet? Bill Granger weet als geen ander dat er in elk gezin behoefte is aan ideeën voor gemakkelijke gerechten die niet al te veel tijd kosten. 'Wat gaan we eten?' staat vol met Grangers kenmerkende ongecompliceerde gerechten die het druk bezette moderne gezin te hulp komen. De auteur is eigenaar van vier succesvolle restaurants in Australië en Tokyo, is ook een gerespecteerd interieurstylist en restaurateur, een populaire televisiefi guur en auteur van boeken die wereldwijd bij honderdduizenden over de toonbank gaan.

Dit boek bevat gerechten voor elk moment van de dag: een snel en gezond ontbijt, een voedzame lunch, iets lekkers bij de thee, het dagelijkse avondmaal en dinertjes met vrienden. En, heel praktisch: er zijn hoofdstukken met voordelige maaltijden voor wie even krap bij kas zit en met vooraf te bereiden maaltijden om in te vriezen. Bills gerechten zijn een weerklank van de ontspannen en informele manier van koken die hij ook in zijn beroemde restaurants laat zien: uitnodigend, smakelijk en bevredigend. Dit prachtig geïllustreerde boek vervult de behoefte aan gerechten die snel te bereiden, gezond en vooral ook lekker zijn, om met z'n allen aan de familietafel van te genieten.

 

 

Conditie; als nieuw

softcover

Samenvatting

Koolhydraatarme Wereldgerechten uit Oanh's Kitchen is deel 2 uit de 5-delige serie koolhydraatarme kookboeken van foodblogger Oanh's Kitchen.Inmiddels meer dan 100.000 boeken verkocht.

Is je HOMA-IR score te hoog en wil je koolhydraatarm gaan eten? Koolhydraatarme Wereldgerechten (Oanh's Kitchen) is de opvolger van het succesvolle boek Koolhydraatarme Recepten uit Oanh's Kitchen. Dit kookboek bevat naast lekkere,eenvoudig te maken koolhydraatarme gerechten ook heerlijke baksels. Uiteraard allemaal suikervrij en koolhydraatarm. De recepten zijn geschikt voor Diabetes-2 patiënten en mensen met insulineresistentie.

 

Conditie; als nieuw.

Softcover

Samenvatting

Slank met Linda - De koolhydraatarme 30 dagen boost beschrijft een koolhydraatarme leefstijl. Daarbij draait het om eten in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Geschikt voor iedereen die een suikerverslaving herkent en een 'boost' in afvallen wil creëren. Na 30 dagen voel je je fit en energiek en heb je geleerd hoe je leven er uitziet met minder koolhydraten. Het boek bevat weekmenu's waarin de 6 eetmomenten per dag beschreven staan inclusief de recepten. Per dag staat exact beschreven hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je kunt eten. Al het werk om uit te zoeken hoe je kunt starten is voor je gedaan. Van boodschappenlijstjes tot de recepten. Je kunt daarbij wisselen tussen de dagen, vervangen wat je niet lust dankzij makkelijke overzicht lijsten en het is eenvoudig om samen met je gezin te eten.

 

 

Conditie; als nieuw.

hardcover

Samenvatting

 

Met 'Het Koolhydraatbeperkte 60 dagen menu' brengt auteur Linda Nordholt het vervolg op de succesvolle uitgave 'De koolhydraatarme 30 dagen boost.' Het 60 dagenmenu is bedoeld voor iedereen die een koolhydraatrijk eetpatroon wil omvormen tot een koolhydraatarm slank en gezond eetpatroon. Dit boek laat zien hoe makkelijk het is om je koolhydraatinname te beperken. Mensen die hun lichaam weer willen laten doen wat het moet doen: vet verbranden. Voor de recepten in dit boek hoef je geen chefkok te zijn: iedereen kan het! In dit boek staat hoe elke dag er uit ziet op het gebied van maaltijden en tussendoortjes met tips en adviezen om daadwerkelijk de omslag te maken naar een nieuwe koolhydraatarme levensstijl. Alles daarbij draait om de balans. De balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Linda hierover: "Heb je eenmaal deze juiste balans te pakken, dan is op gewicht blijven een feit. Makkelijker en leuker kan haast niet in dit boek. De reacties op mijn methode zijn altijd hartverwarmend; mensen die zich weer fit voelen, die afgevallen zijn, die hun medicijnen hebben afgebouwd of gewoon die één van de recepten als verjaardagrecept hebben uitgekozen. hoe leuk is dat? "
 
 
Conditie; als nieuw
hardcover

 

Familie kookboek.

€ 4,50

Familie kookboek.

€ 4,50

Buitengewoon familiekookboek, samen eten, samen koken.ongeveer 250 recepten om te maken en te eten.

 

Conditie; als nieuw.

Hardcover.

Beuk thuis uit eten. Bijzonder feestelijk eten voor elke dag, voor iedereen.

 

Conditie; als nieuw.

Softcover.

Zomers thuis eten. Bijzonder en feestelijk eten voor elke zomerse dag.

Conditie; als nieuw

hardcover

Samenvatting

 

Wat van Fair komt... Een culinaire wereldreis. Ramon Beuk. Een eerlijk kook-en-kijkboek in samenwerking met Fair Trade Original. Drie continenten, zes landen, overvolle steden, verpletterend natuurschoon en een explosie van smaken. In het kader van het 50-jarig bestaan van Fair Trade Original bezocht Ramon Beuk over de hele wereld lokale boeren en producenten van rijst, koffie, suiker en andere levensmiddelen. Van Thailand tot Zuid-Afrika en van India tot Guatemala – overal waar hij kwam, ontmoette, proefde en kookte hij. Naast de persoonlijke verhalen van de mens achter het fairtrade-product staan in dit boek de authentieke ingrediënten en bereidingswijzen uit de bezochte landen centraal. Ramon goot de klassieke recepten in een geheel eigen vorm: makkelijk te bereiden, vernieuwend gepresenteerd en natuurlijk altijd smaakvol. Recepten met rooibos van de Zuid-Afrikaanse Kaap of noten en chocolade uit het regenwoud van Bolivia: van voor- tot nagerecht betekent koken met Ramon Beuk en Fair Trade Original een avontuurlijke combinatie, met een krachtig resultaat. Wat van Fair komt... is een boek vol pure smaken, overweldigend fraaie beelden en indringende geuren. Een boek voor liefhebbers van een in alle opzichten eerlijke keuken, voor trouwe Beuk-fans, culinaire reislustigen en iedereen die eerlijke handel een warm hart toedraagt.

 

 

Coditie; als nieuw

hardcover

Ramon Beuk'Wayooh

€ 7,50

Ramon Beuk'Wayooh

€ 7,50

Samenvatting

 

Het boek geeft handige tips en trucs om rust, overzicht en controle in jouw eigen keuken te krijgen. Hierdoor maak jij niet alleen jezelf, maar het hele gezin vele malen gelukkiger.

Er komt een dag dat je niet meer zonder mij kunt. Hoe maak jij koken makkelijker voor jezelf? Hoe verwerk je overgebleven ingrediënten zonder te verspillen? Hoe bespaar jij kosten op je boodschappen? Hoe organiseer je zonder stress? Kortom; hoe word jij een blijer mens in je eigen keuken? Op al die vragen en meer geef ik antwoord. In 2013 schreef Ramon Beuk het boekje 'Elke dag een hap'. Hierbij leerde je, op basis van 1 keer boodschappen doen, 7 dagen koken. Een handig boekje met leuke, gemakkelijke recepten en een goede methodiek om te leren organiseren in je eigen keuken. Dit vormde de basis voor het boek dat nu voor je ligt. Dat ben ik: WAYOOH! Ik help je verder te kijken, de methodieken uit te diepen en naar een hoger plan te tillen. Zoals een coach je helpt bij het behalen van de beste resultaten. Gebruik mij als jouw coach in de keuken. Ook ondersteun ik je met how to do instructievideo's die je door het scannen van QR codes op je mobiel kunt bekijken. Tot slot bestaat er een kans dat jij, als actieve gebruiker, op een punt komt dat je een lichte verslaving voelt opkomen. Wees dan niet bang. Dit duurt maar even. Mijn doel is om jou te helpen, te leren en op het punt te brengen waar je alle methodieken en technieken die je van mij krijgt zelf kunt toepassen. En geloof mij; die dag komt echt! Maar eerst.... komt er een dag dat je niet meer zonder mij kunt. Veel kookplezier!

 

 

Conditie: als nieuw

hardcover

Samenvatting

Ramon Beuk werd bekend als kok van de tv-programma’s Koffietijd en Born2Cook. Sinds ruim twee jaar schrijft Ramon dagelijks een column met recept voor De Telegraaf met de echte Beuk-kenmerken: smakelijk, makkelijk én vers. Voor een heel jaar lang koken, eten én genieten zijn nu de beste 365 recepten gebundeld. Overzichtelijk, handig en no-nonsense en bovendien scherp geprijsd – dat is Ramon Beuk en De Telegraaf samen. Een klassieker voor in elke keuken.

 

Conditie; als nieuw

hardcover

46 gerechten van Nederlandse topkoks. 

 

Conditie; als nieuw

hardcover

Samenvatting

De mooiste recepten en favoriete ingrediënten van o.a. Geert Van Hecke, Jonnie Boer, Sergio Herman, Piet Huysentruyt en vele anderen.

 

Conditie als nieuw.

hardcover

Samenvatting

 

Voor Topkoks voor Thuiskoks 04 zijn 52 nationale en internationale chefs naar hun favoriete gerecht gevraagd.

Geen gerechten met ingewikkelde trucs zoals ze die in hun restaurant wel eens uithalen, maar lekkere recepten die elke thuiskok zelf kan maken. Zij haalden hun inspiratie uit verre landen bij exotische buren of simpelweg uit eigen achtertuin. Het resultaat: een bijzondere bundeling van gerechten uit de hele wereld.

 

 

Conditie; als nieuw

hardcover

Samenvatting

 

Voor Topkoks voor Thuiskoks 3 vroegen we 52 nationale en internationale chefs naar hun favoriete gerecht. Geen gerechten met ingewikkelde trucs zoals ze die in hun restaurants wel eens uithalen, maar lekkere recepten die elke thuiskok zelf kan maken.
Het resultaat: een bijzondere bundeling van wereldgerechten van El Bulli, Herman den Blijker, Filip Claeys, Ramon Beuk, Sergio Hermans en vele anderen, waarvoor ze
hun inspiratie haalden uit verre landen, bij exotische buren of simpelweg uit eigen achtertuin.

 

Conditie; als nieuw

hardcover

 

 

Samenvatting

52 wereldgerechten van topkoks zoals Ramon Beuk, Sergion Herman & El Bulli voor de thuiskok. Geen ingewikkelde gerechten, maar lekkere recepten die welke thuiskok zelf kan maken.

 

 

Conditie; als nieuw

Hardcover

 

 

 

Voor TOPKOKS voor THUISKOKS vroegen we 52 bekende nationale en internationale chefs naar hun favoriete wereldgerecht. Geen gerechten met ingewikkelde trucs zoals ze die in hun restaurants wel eens uithalen, maar lekkere recepten die elke thuiskok zelf kan maken. Het resultaat: een bijzondere bundeling van wereldgerechten van Herman den Blijker en Jonnie Boer tot Jamie oliver en Nigella Lawson, waarvoor ze hun inspiratie haalden uit verre landen, bij exotische buren of simpelweg uit eigen achtertuin.

 

Conditie; als nieuw.

Hardcover

Samenvatting

Gordon heeft het altijd druk, hij reist de hele wereld rond om bij zijn vele restaurants te zijn en hij heeft regelmatig tv-opnames voor zijn succesvolle series. Maar ondanks zijn overvolle schema maakt hij áltijd tijd voor familie en vrienden. Dat gezinsleden en families zo veel mogelijk gezamenlijk aan tafel moeten zitten om te eten, is een van zijn stokpaardjes.
Voor dit boek heeft Gordon meer dan 100 recepten verzameld die voor iedereen een genot zijn om te maken voor gezin, familie en vrienden. Hij geeft de recepten prijs die hij zelf graag thuis maakt (en eet) als hij 'off duty' is.

 

Conditie; Als nieuw.

Softcover

Samenvatting

Geen afhaalmenu’s en kant-en-klaarmaaltijden, wél snel eten op tafel. Gordon Ramsay laat in dit boek zien hoe je een goede en lekkere maaltijd snel kunt klaarmaken. Het boek is opgedeeld in 15 kleine hoofdstukken met snelle gerechten als voorgerechten, soep, vis, vlees, pasta, lunches en desserts. Ook geeft Ramsay 15 heerlijke menu’s; snel voor de doordeweekse dag of wat uitgebreider voor als je wat meer tijd hebt.

 

Conditie: als nieuw

Hardcover

Samenvatting

Je bent wat je eet. En iedereen wil gezond zijn en er op zijn best uitzien. Gordon Ramsay – superfitte chef, marathonloper en energieke tv-presentator – is een wandelend reclamebord voor goed eten en gezond leven. In dit boek heeft hij meer dan 125 nieuwe recepten gebundeld. Recepten die allemaal in het teken staan van gezond eten met een optimale smaak. Hij geeft originele ideeën voor ontbijt, brunch, lunch, kindermaaltijden, barbecue en diner.

 

Conditie; als nieuw

hardcover

Samenvatting

Jamie Oliver maakt de lekkerste, Italiaanse recepten. Snel, gemakkelijk en heerlijk!

Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo'n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Italie ben.' Jamie Oliver

 

 

Conditie; zeer goed.

Hardcover

Samenvatting

Bespaar met Jamie - Jamie Oliver
Het koken van lekkere, voedzame maaltijden die niet duur zijn, dat willen we toch allemaal in deze tijden van financiële onzekerheid? In het nieuwe kookboek van Jamie Oliver, Bespaar met Jamie, helpt de fameuze Engelse topkok jou de juiste keuzes te maken.

Jamie helpt je goedkoper eten
Ook met een klein budget kun je lekker en gezond koken. Jamie leert je om slim in te kopen, het meeste uit je ingrediënten te halen, tijd te besparen en minder voedsel te verspillen. Zonder in te leveren op goede smaak!

Elk recept in dit kookboek is goedkoper dan de gemiddelde afhaalmaaltijd. Stuk voor stuk zijn de 120 lekkere low budget recepten de moeite waard. Koop verstandig, kook slim en verspil minder met het nieuwe kookboek van Jamie!

 

 

Conditie; als nieuw

hardcover

Samenvatting

 

In ‘5 ingrediënten: snel & simpel koken’ laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en gezond kunt eten. Ideaal voor gezinnen en mensen met weinig tijd!

Jamie Oliver is het wereldwijde kookfenomeen!

De 130 gloednieuwe recepten in '5 Ingrediënten - snel & simpel koken' zijn fantastische combinaties van slechts vijf ingrediënten. Van salades, pasta, kip en vis tot spannende gerechten met groente, rijst, noedels en vlees. Plus een bonushoofdstuk met zoetigheid, dus voor elk wat wils! Maximale smaak met minimale moeite. Met veel voedzame ideeën en boordevol inspiratie.

Bij elk recept vind je een handige ingrediëntenlijst, tijdsduur, portiegrootte, informatie over voedingswaarden en een gemakkelijk te volgen recept.


Dit is Jamie's makkelijkste kookboek tot nu toe en ideaal voor mensen met weinig tijd en gezinnen die graag gezond en lekker willen koken. Elke dag verse maaltijden voor iedereen die tot vijf kan tellen!

'5 Ingrediënten' van Jamie Oliver is het perfecte cadeau voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt maar niet te lang in de keuken wil staan. Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

 

 

Conditie; als nieuw

Hardcover

Samenvatting

Comfort food volgens Jamie Oliver. Heerlijk, simpel en snel op tafel

Na Jamie in 15 minuten en Jamie in 30 minuten komt de Britse chef-kok Jamie Oliver nu met het kookboek Jamie’s comfort food. Comfort food staat voor ultiem genieten. Het gaat over eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt, waar je vrolijk van wordt. Echt comfort food gaat over seizoenen, over jeugdfavorieten, over speciale momenten die je wilt vieren. Alleen, met je familie of een tafel vol met vrienden. Kortom: alles waar je gelukkig van wordt! Jamie’s comfort food het nieuwe kookboek van Jamie Oliver met meer dan 100 recepten is het kookboek voor elk moment in je leven dat je iets te vieren hebt en jezelf en anderen wilt verwennen met heerlijk eten. “Dit boek is een traktatie, zowel de recepten als het boek op zich” – Jamie Oliver

 

 

Conditie: als nieuw

Hardcover

Jamie in 15 minuten

€ 12,50

Jamie in 15 minuten

€ 12,50

Samenvatting

Heerlijke, simpele gerechten, snel klaar in 15 minuten

Eén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel!
We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met dit nieuwe boek gaat Jamie verder terug naar de essentie van snel en efficiënt koken, zonder smaak en diversiteit uit het oog te verliezen: één heerlijk hoofdgerecht in slechts een kwartier bereid. Jamie in 15 minuten bevat meer dan zestig recepten met steeds één doel: met minimale tijdsinspanning maximale smaak. De gerechten zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid. Jamie's recepten staan garant voor kwaliteit en eenvoud.
Natuurlijk met de bekende Jamie-twist!

 

 

Conditie; Als nieuw.

Hardcover.

Jamie in 30 minuten

€ 12,50

Jamie in 30 minuten

€ 12,50

Samenvatting

In 30 minuten een geweldig gerecht op tafel, het kan met de snelle recepten van superster Jamie Oliver. Fast food maar dan goed!

We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten.
'Jamie in 30 minuten'bewijst dat dat met een paar handige trucjes en een goede organisatie voor iedereen mogelijk is. De 50 verschillende menu's zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid.
De recepten zijn zodanig geschreven dat je elke minuut optimaal benut.
Vanaf nu elke dag 'Jamie'op tafel!

 

Conditie; Als nieuw

Hardcover

 

 

Samenvatting

In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.
Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen.
Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.

 

Conditie; lijkt nieuw. Nieuwprijs € 54.95       

Samenvatting

In Vuur en Vlam

Van Auteur Lincoln Jefferson komt het barbecue kookboek In Vuur en Vlam. In dit kookboek met 50 heerlijke barbecuerecepten wordt deskundig advies gegeven over het organiseren van een fantastisch barbecuefeest

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel. Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven.

 

Conditie; goed.

Samenvatting

Meer dan 50 heerlijke recepten voor de grill

Als het om geur en smaak gaat, gaat er niets boven de barbecue. Voor het bereiden van een maaltijd voor het gezin of om veel mensen tegelijkertijd culinair te kunnen entertainen is een barbecue onmisbaar.

BBQ staat vol met heerlijke recepten, van de perfecte burger tot de Aziatische kleverige spareribs en een volledig menu voor een diner. Deze selectie van eenvoudige maar heerlijke recepten is geïnspireerd door culinaire tradities uit de hele wereld.

Samenvatting

 

Boek 1 van Project Gezond. Al meer dan 150.000 exemplaren verkocht! Afvallen en genieten van lekker eten lijken in eerste instantie niet goed samen te gaan. Natalia en Walter denken daar anders over. Zij hebben zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te helpen met afvallen maar dan wél met lekker eten. Elke dag opnieuw! Dit boek bevat 8 complete weekmenu's, 40 heerlijke recepten en een schat aan informatie over afvallen in het algemeen. Volg de weekmenu's, proef de recepten en ontdek zelf hoe je afvallen en lekker eten perfect met elkaar kunt combineren. De manier van eten die Natalia en Walter laten zien kun je met gemak en plezier jarenlang volhouden. Dit zorgt ervoor dat de kilo's die je kwijtraakt voorgoed wegblijven. Project Gezond is ontstaan in 2015 vanuit Natalia haar passie voor voeding en gezondheid en Walter zijn passie voor koken. Inmiddels is gebleken dat dit een perfecte combinatie is. Project Gezond begon als een online afslankprogramma waarbij leden elke week een nieuw weekmenu en nieuwe recepten ontvangen. Iedereen ontvangt zoveel persoonlijke ondersteuning als hij of zij nodig heeft. Daarnaast is er een enorm actieve besloten community waar alle leden aan deel mogen nemen. Vanwege de vele verzoeken die vanuit de online community kwamen hebben Natalia en Walter ervoor gekozen om Project Gezond ook 'offline' beschikbaar te maken in de vorm van dit boek.

 

 

Conditie; als nieuw. 

Opperdepop telt 288 pagina's met praktische informatie, tips & tricks en meer dan 135 lekkere en gezonde recepten. Van groente- en fruithapjes voor de allerkleinsten tot gezonde traktaties voor schoolgaande kleuters.

In de nieuwe Opperdepop
- de eerste groente- en fruithapjes
- meer dan 135 snelle en gezonde recepten
- voor kinderen van 0 t/m 6 jaar
- wat mogen ze wel, wat mogen ze niet?
- verrassende tips&tricks om je kids aan het eten te krijgen
- verantwoorde feestsnacks + nog veel meer!

 

 

Conditie; zeer goed. 

Samenvatting

Dit boek staat vol met handige en heerlijke recepten voor de overstap van flesvoeding naar vaste voeding van uw baby, en voor de stadia die daarna volgen: van dreumes tot peuter. Maak uw eigen gevarieerde kant-en-klaarmaaltijden’ met de juiste voedingsstoffen voor de ontwikkeling van uw kind. Bepaal zelf welke ingrediënten de voeding van uw kind bevat en laat u inspireren tot het bereiden van heerlijke, gezonde en gevarieerde recepten.

 

Conditie; zeer goed.

Dit bakboek van Alber Heijn is speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Het boek is in goede staat. 

Uitverkocht

De kleine banketbakker

€ 3,00
Uitverkocht

De kleine banketbakker

€ 3,00

Samenvatting

De kleine banketbakker is bedoeld voor alle mensen vanaf 5 jaar oud die graag de lekkerste koekjes, toetjes en taartjes zelf willen maken.

 

Het boek is in goede staat.